What's new?

Jo lite händer det allt på en vecka, kanske inte så mycket men... Ångesten över alla pengar på böcker har dämpats rejält tack vare en student som sa att de flesta böcker inte var jätteviktiga att ha, vilka som är bra får man fråga andra om. Däremot 200 sidor lästa till nästa föreläsning var lite värre!

Det bästa av allt är att den 2 augusti ska jag hämta nycklarna till min alldeles egna lägenhet!!!

Känns bara så himla overkligt men efter en liten tur till IKEA först så blir det till att hämta nycklarna och sedan direkt till lägenheten för att kika in. Har ju ingen aning om alls hur det ser ut där inne, vilka möbler som finns eller nåt! Spännande faktiskt. Lite svårt blir det förstås att köpa inredning, det får bli lite neutrala grejer först.

Självklart ska det bli inflyttningsfest för alla underbara, goa vänner också!!! =)


Har skickat iväg ansökan om CSN bidrag, kontraktet kommer antagligen för underskrift på måndag, försäkringar fixade. Bara mer bananlådor som behövs.



Jobbandet rullar på det med, kan knappt tro att det snart har gått 8 veckor och att om 1 månad börjar pluggandet igen! Inga direkta planer har jag heller, ser fram emot nollningsveckan, återförening med fotbollslaget och sen den där fikan med kompisarna =)

Förresten så var jag och syster på kändisspaning i Vargön igår, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård, Kirsten Dunst och Keifer Sutherland är alla där på filminspelning. Men med våran vanliga tur såg vi förstås... ingen =(  Får åka runt en annan dag istället :P

Sveriges egna Hollywood hunk! :P




Just because I miss these times! <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: