A great memory

Äntligen dags för lite uppdatering. Har ju inte skrivit något om helgen i London, kanske för att jag längtade tillbaka varje gång jag kikade igenom bilderna eller för att tiden inte räcker till riktigt just nu, eller en blandning av båda. Kan ju börja med att säga att det var underbart! Hade tur med precis allt, resan, bagaget, hotellet, vädret, shoppingen, sen när klaffar allt liksom?

Torsdag

Det fick bli en tur i Hyde Park så fort jag hade checkat in på hotellet och andats ut lite, traskade in vid Lancaster Gate, gick runt på andra sidan The Serpentine och kom upp vid Speakers Corner igen. Skulle ur motionssynpunkt bosätta mig i London för gott för man går hela tiden där och det är roligt!

Fredag

21-års dagen firades med en runda på Westfield och Oxford Street! Grymt många presenteer till mig själv kan jag lova, det mesta var mjuka paket =) Kvällen avslutades med middag på Garfunkel's tillsammans med Emily och musikalen Wicked. En av de bästa födelsedagarna hitills och jag fick inte ens tårta.Lördag

Ingen rast ingen ro och framför allt ingen sovmorgon här inte. Nackdelen eller fördelen med hotell är att frukosten serveras på bestämda tider och 9.30 var min deadline på mornarna. Lördagen spenderades inne på Primark, var faktiskt inte alls mycket folk när jag kom dit vilket var lite farligt (spend, spend, spend!!!) Så med några kassar till och latte och panini på Starbucks traskade jag tillbaka till hotellet för avlastning. Sen bar det av till Regent's Park och en långpromenad med Emily. Vi gick genom parken, upp till Chalk Farm, upp på Primrose Hill, ner till Camden och till sist tunnelbana till Tottenham Court Road. Som sagt, det är kul att gå i London.Fika utomhus!!!Söndag

Uppe tidigt för att ta mig iväg till Heathrow och vinka hej då till min andra hemstad för den här gången.

Svårt att gå upp tidigt en söndagsmorgon? Tydligen!

London Calling

Har äntligen fått ihop ett rättsfallskoncentrat som bara ska kikas igenom och kanske fixas till lite i morgon innan det skickas in. Det har gått helt över förväntan, trodde aldrig jag skulle hinna. Nu ligger fokus på packningen och sedan att komma upp i tid på torsdag vilket är extremt små problem. Att det sedan hade varit 10 grader, strålande sol och vackert vårväder gör inte precis saken svårare! Kanske får bli en årlig födelsedagspresent det här.

Annars är man då numera T2:a vilket innebär...hmm. Att man inte är längst ner i näringskedjan längre och ett pinnhål närmare en examen. Måste försöka ta itu med sommarjobbet när jag kommer tillbaka, önskar jag hade lite mer kontakter här (några alls hade varit trevligt...) men får skaffa sprillans nya istället.

Nu ska jag njuta lite av min duktighet...

...så nu får det vara nog med njutandet och full fart till avtalsrätten. Kanske detta som menas med T2, förkortning av Terrible x 2. Attans...
Day Weather Max. Day Temperature
(°C°F)
Min. Night Temperature
(°C°F)
Wind Direction and Speed
(mphkm/h)
Humidity Pressure Visibility Help for Next 5 Days

Help

Tue Night weather
Clear Sky

Clear Sky


2°C 36°F North North Westerly6mph 10km/h 95% N/A Moderate More info for Tuesday's weather
Wed Day weather
Sunny Intervals

Sunny Intervals

6°C 43°F 2°C 36°F North North Westerly7mph 11km/h 89% 1035mb Moderate More info for Wednesday's weather
Thu Day weather
White Cloud

White Cloud

7°C 45°F 3°C 37°F Northerly9mph 14km/h 84% 1037mb Moderate More info for Thursday's weather
Fri Day weather
Sunny Intervals

Sunny Intervals

6°C 43°F 0°C 32°F North North Westerly7mph 11km/h 85% 1039mb Very good More info for Friday's weather
Sat Day weather
White Cloud

White Cloud

6°C 43°F 3°C 37°F Northerly9mph 14km/h 93% 1037mb Good More info for Saturday's weather
Sun Day weather
Heavy Rain

Heavy Rain

7

Hyperactive

Det har inte varit sån här extrem fart på mig på länge, tror det har att göra med en viss stundande tenta förstås... Har kunnat sitta koncentrerat i flera timmar nu de sista typ 3 dagarna när jag redan har insett att jag inte kommer hinna med allt. Duktigt Emelie, väldigt duktigt!

Fick ett litet glädjerus i förrgår när jag fick ett mail och sms från min gamla värdfamilj, tydligen hade de skaffat skype. Så igår fick jag prata en liten stund med mina små gullungar igen. Å, det var hemskt vad de var söta fortfarande. E hade tappat en av framtänderna så hon hade en stor glugg, J log med sitt charmiga leende och var så stolt när han sa att de hade startat ett cricketlag i skolan. Sötungar!

Måste följa i min systers fotspår snart också, hon har sprungit runt med cv:n. Det blir nog absolut jobbletande här i Örebro i sommar. Det är nästa grej på listan. Nu får jag väl hoppa upp och äta lite, sen blir det rättshistoria.

Kvällens mantra: Efter tenta kommer...Tentafest!!