Den första resan tar jag inom mig, slår upp mina ögon för en annan värld.Börjar med en bild från gårdagens promenad. Så här ser Hjälmaren ut lite efter 7 på morgonen. Vi var ett tappert, morgonpiggt gäng som traskade iväg till Osets naturreservat för frukostplugg. det blev väl mer frukost och mindre plugg, men jättemysigt var det!

Mina plågoandar, höger- och vänsterfot bestämde sig för att vara extra klena nu vilket har resulterat i skoskav nästan överallt!!! Kan nog egentligen bara gå runt i foppatofflor, men får trycka i fötterna i vanliga skor ibland ändå. ONT!

Har i stort sett blivit klar med svaromålet, skönt att få det ur världen i alla fall. Nu är det bara ett seminarie och ett rättegångsspel kvar som är obligatoriskt. Måste ju få in läsning och ett rejält uppsving i tentaplugget. Det blir till att läsa lagboken sen...Sen ville ju en trogen bloggläsare (Sofie) :P att jag skulle recensera min nyköpta stylingtång. Har provat lite smått idag, men det är klurigt att få till bra lockar. Den är i alla fall lätt och smidig, blir varm superfort och den funkar (fick till en bra lock). Lite mer övning behövs för att få det bra, men det ska jag väl hinna med? Eller inte.

Billigaste pris för denna ligger på 519:- på cdon =)Kommentarer
Postat av: Sofie

aha det var den du hade köpt! har inte linda en likadan?:) det tar alltid lite tid innan man lär sig, så du är säkert proffs på lockar om en vecka!:D

2011-05-11 @ 21:53:19
URL: http://lawandthecity.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hmm, jag vet faktiskt inte... men det tar säkert mer än en vecka att lära mig nåt sånt här :P Tur iaf att du är optimistiskt!

2011-05-11 @ 22:19:42
URL: http://tryingtospeak.blogg.se/
Postat av: Sofia

Mycket fin gullet! :)

2011-05-12 @ 08:55:28
URL: http://sofiapropp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: