Denna ljuva ledighet!!!

Äntligen är det lite extra ledighet! Det är verkligen underbart för en så utmattad student som jag att få hela 2 dagar längre helg, speciellt med tanke på vad som väntar nästa vecka!
Tisdag: Franska läxa och troligtvis mer av den där grillningen (se tidigare inlägg...)
Torsdag: Matte nationellt i 4, fatta 4 timmar!! Jag kommer aldrig att klara det kan jag säga.. Samma dag är det Vårruset i Vänersborg. Hjärnan kommer vara mos och benen ska vi inte prata om efter den här dagen. Egentligen förstår jag inte varför jag sa ja till Vårruset, jag har ju noll kondition...
Fredag: Rättegångsspel på juridiken. Jag vill verkligen vinna den här gången, men jag tror att jag gör det oxå :)
Lördag: KRONAN 18!!!  Äntligen blir det lite skoj i tillvaron... Fast det är egentligen min tur att fixa en liten förfest, men pappi är anti alko så jag får de hur det blir med det.

I går förlorade mitt favvo lag FC Barcelona med 1-0 mot Manchester United i Champions League... Buuuhu. Vad gör man? Helst av allt hade jag viljat springa in på planen och hjälpa dom till seger... Ända in i slutsekunderna hoppades jag på att en supporter från United skulle springa in och göra som dansken gjorde så att Barca kunde vinna... Men inte blev det så heller... Min vanliga otur!  Nu hoppas jag i stället på att United vinner för då blir Barca 3:a i alla fall!!