I hope I will get the chance to be someone, to be human

Levt livet i helgen trots allt som ligger i vägen för någon form av normalt liv. Men vad skönt det har varit sen, att umgås med bästa vännerna och bara njuta av att ha det så himla roligt! Det är sånt man måste göra för att orka med, bara strunta i det överhängande (pluggandet).

Jag önskar att jag kunde säga "Här kommer min helg i bilder" Men det har inte blivit några bilder alls faktiskt, inte från min sida. Men i korta drag så har det varit pub på Harrys, Partajj på Strömpis, Inflyttningsfest och fotboll. Första allsvenska matchen på Behrn Arena var riktigt skoj, tyvärr förlorade ju ÖSK men att se män helt i rosa var lite komiskt :P Mindre komiskt var fotbollspappornas totala brist på föräldrarskap, men det har jag redan klagat på tillräckligt. Förhoppningsvis hinner vi med en match till innan säsongen är slut!

Tillbaka till nuet då, har varit i skolan 12 timmar idag. Jobbigt, men desto bättre blev det när jag kom hem till 2 paket! Har fått gjort matlådor också och funderar på om jag ska skippa morgondagens tidiga föreläsningar och ta mig in till eftermiddagen istället. Så är det när man inte lär sig mycket på prata-bara-om-powerpoint-tekniken.
Och nej, jag har inte blivit ruinerad! Allt detta till priset av en dyrare mascara. ELF ♥Nu du mamma får du se hur jag ser ut =)Kommentarer
Postat av: mamma

Så söööt man kan vara då!!! Gulle-dej

2011-09-21 @ 10:36:57
Postat av: Swedish Au Pairs Agency

Du söker fantastiskt .... Jag gillar verkligen hur du delar din erfarenhet genom bloggen .... Jag älskar writting men dont få tillräckligt med tid att riten men jag älskar att läsa liksom ...... Plaese håller dela .....

2011-12-20 @ 07:34:35
URL: http://www.peekaboochildcare.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: