99 saker att göra innan man dör

Såg första avsnittet av Erik ock Mackans 99 saker att göra innan man dör igår. Det är precis en sån lista jag borde göra själv, kanske med några färre grejer och inte lika löjliga. (Vem vill släppa en fis i rymden liksom?) Vet några saker som absolut ska vara med, fallskärmshoppning, flyga ett flygplan, åka på Mississippi, roadtrip i USA, bada i Döda havet... kan nog få till en ganska lång lista redan nu.

Vet i alla fall vad jag ska göra innan mars månad är slut, åka till Karlstad och hälsa på Fia! När det är så billigt att åka, jag är ledig, Fia vill ha mig där, då är det bara att boka. Längtar redan! Sen har bokrean börjat idag. Älskar verkligen att gå omkring på den, men nu har jag ju ingen tid alls till att läsa något utöver kurslitteraturen. Får väl köpa och spara till sommaren. Nä, just det, då kanske det blir sommarkurser. Får skylla mig själv helt enkelt.

Miss You ♥Kommentarer
Postat av: Fanny Lyrfors

Vill bara påpeka att bada i Döda Havet inte är så flashigt som det verkar. Det svider mest överallt och är inte det minsta mysigt. Leran därifrån är däremot världens bästa peeling :)

2011-02-23 @ 14:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: