Denna ljuva ledighet!!!

Äntligen är det lite extra ledighet! Det är verkligen underbart för en så utmattad student som jag att få hela 2 dagar längre helg, speciellt med tanke på vad som väntar nästa vecka!
Tisdag: Franska läxa och troligtvis mer av den där grillningen (se tidigare inlägg...)
Torsdag: Matte nationellt i 4, fatta 4 timmar!! Jag kommer aldrig att klara det kan jag säga.. Samma dag är det Vårruset i Vänersborg. Hjärnan kommer vara mos och benen ska vi inte prata om efter den här dagen. Egentligen förstår jag inte varför jag sa ja till Vårruset, jag har ju noll kondition...
Fredag: Rättegångsspel på juridiken. Jag vill verkligen vinna den här gången, men jag tror att jag gör det oxå :)
Lördag: KRONAN 18!!!  Äntligen blir det lite skoj i tillvaron... Fast det är egentligen min tur att fixa en liten förfest, men pappi är anti alko så jag får de hur det blir med det.

I går förlorade mitt favvo lag FC Barcelona med 1-0 mot Manchester United i Champions League... Buuuhu. Vad gör man? Helst av allt hade jag viljat springa in på planen och hjälpa dom till seger... Ända in i slutsekunderna hoppades jag på att en supporter från United skulle springa in och göra som dansken gjorde så att Barca kunde vinna... Men inte blev det så heller... Min vanliga otur!  Nu hoppas jag i stället på att United vinner för då blir Barca 3:a i alla fall!!

Jag hatar grillning!!!

Nu är det ju inte den där goda korvgrillningen jag menar utan grammatikgrillning på franskalektionen. Det är verkligen hopplöst och ändå har jag läst språket i nästan 6 år! Våran lilla klass ska snart ha nationellt prov i franska så alla vill öva (jag oxå faktiskt) men nu skulle vi sätta oregelbundna verb i alla möjliga olika tidsformer...Jag kände verkligen att detta är jag helt hopplös på. Man glömmer bort det man har gått igenom allt för fort och så sitter man där som ett ???   Sen vill jag ju verkligen kunna språket, men just grammatiken är inte kul.. Ska det inte vara "raa" så ska det vara "rää" på slutet... Det skulle finnas någon grej som gör att man bara kan det man vill kunna på någon sekund! Snälla om någon uppfinner det så säg till  mig!!

           STORT GRATTIS TILL JULIA SOM TOG KÖRKORT IDAG!!!    Får se om hon kommer tuttande förbi nån gång...  nu är det bara Plutten och Nettan kvar.. haha

Mörkt

Nu är klockan snart 10 och det e lite halvmörkt ute. Då längtar jag verkligen till sommaren då det är ljust hela natten! Fast då brukar jag ju inte kunna sova heller...

I dag hade jag nationellt prov i engelska. Det var skrivdelen, jag antar att jag inte ska skriva ut vad det handlade om. Det var ju sekretess i typ 6år... Men jag tror att det gick hyfsat bra i alla fall.

En GLAD nyhet!!! Jag fixa så att jag kan se mina nedladdade filmer..haha, jag är verkligen överlycklig så nu tankar jag som en liten galning.. nu är problemet att minnet på datorn minskar kraftigt.. Jaja, man kan inte ha tur med allt!!

         Lycka till Jullan på uppkörningen i morrn!!!