Notting Hill = Second-hand

Har varit på jakt efter något till Halloween hela dagen och jag trodde verkligen att jag skulle hitta något i Notting Hill. Där finns flera riktiga skojjiga second-hand affärer med en del fina kläder i, det andra är mest skit. Jag letade efter lite röda saker, tänkte jag skulle vara djävul, men det hittade jag inte. Häpp, så då letade jag efter vitt, tänkte jag kunde vara ängel istället, men det fanns inte heller. Det får väl bli svart istället så får jag vara vampyr som alla andra =(  Äsch, än har jag inte riktigt gett upp hoppet!

Ledigheten håller i sig, än har jag inte sett några barn så jag antar att de kommer i morgon! Hehe, snacka om att det har varit skönt att ta igen sig. Har typ inte sett föräldrarna på 2 dagar, antingen sover de eller så sover jag. Just det, toadörren är fixad nu! Det har knappt gått att stänga den och absolut inte att låsa. Hatar känslan av att vips så öppnar någon dörren. Men äntligen kan jag göra detta utan att planera att folket är borta!

Höstlov

Inte bara från skolan utan även från barnen! Har varit ledig 3 dagar hitills och barnen är nu hos sina morföräldrar så jag antar (hoppas!!) att de är borta tills på fredag. Det är svårt att förklara hur skönt det har varit ändå att inte behöva bry sig särskilt mycket, det enda var väl i måndags i så fall då jag gosade lite med E på kvällen. Hon och jag pratade med Fia, riktigt roligt hade vi, hehe. Sen innan hon skulle lägga sig sa hon något som var så himla sött: "Sweet dreams, I love you" Och världens kram och en puss. Det är sånt som gör att det känns lättare när de är jobbiga!

I går blev det lite rundvandring tillsammans med Malin borta vid Tower Bridge, vi gick fram och tillbaka över bron, och satt en stund och fikade. Det blev tyvärr ingen sväng inne på Towern, lite väl dyra biljetter så det får bli en annan gång. Sen träffade vi en tjej till, Paula, och åt lite mat. Fatta att servicen var hemsk på det stället, tog en bra stund innan någon kom ocg tog beställningen, sen kom maten efter en stund också. Det var flera stycken som gick därifrån! Varning för Garfunkel´s vid Leicester Square! Ännu roligare var det att de höll på att sätta upp för premiären av Michael Jackssons "This is it". Jag och Malin stod kvar och tittade när de rullade ut röda mattan, sen var jag tvungen att ta tuben hem tyvärr, så vi missade kändisarna.

I dag träffade jag också Malin, som tyvärr ska åka hem i morgon (!!!)  =(  Det blev lite shopping på Oxford Street sen blev det picknick i Hyde Park, under skenet av en gatlykta, med hamburgare från donken. Hehe, mycket mysigt.

Fråga: Vad gör småbarnsföräldrar när barnen är borta?
Svar: Tar massa drinkar efter jobbet :P hahaha

Tower BridgeJag & Malin =)

 


     

Utanför var vi i alla fall...

  

Dagens inköp =)

 

Lite ledigt =)

Hela 3 dagar ska jag inte passa barnen! J är ledig idag och imorrn sen ska de iväg till morföräldrarna på onsdag, så jag planerar vad jag ska hitta på. Ska nog försöka ta mig till Towern och Tower Bridge i morgon och kika lite.

I lördags blev det en lååång utekväll med Malin, Teija och ett gäng andra svenskar. Det började med lite pubbande inne vid Picadilly, sen fick vi åka runt en sväng innan vi hamnade borta vid Tower Hill (återigen såg jag sevärdigheterna jag vill se i morrn i nattljus först) Vi hamnade på en annan bar eller något. Himla skoj var det i alla fall! Sen åkte jag taxi för första gången också, en upplevelse det med! Och heelt underbart om man jämför med nattbussen, nu hamnade jag precis utanför dörren!

Igår blev det en tur in till Westfield med Hanna, sen kom Alexandra och Teija också =)

Detta gottiga åt bara jag och Hanna =) Muffins och Smoothie, namnam!Efter det fortsatte kvällen med bio tillsammans med Teija och Malin, Couples Retreat. Den var verkligen skitskoj! Och självklart med ett lyckligt slut =) Vet inte hur många biosar jag har sett nu, hehe, 4 eller något i alla fall.

Ska se om jag kan ta mig in till Ealing Broadway och kika lite snart. Ska äta lite först, det blir billigare så :P