Snart morgon igen...

Klockan är nu 23.40 så om bara 20 minuter är det tisdag =) Jag delar ju rum med min syster och hon ligger och sover medan jag knappar på tangenterna. Det är faktiskt lite kul när jag tänker på det. Skulle ju vara kul att ta ett smygkort på henne men det vågar jag faktiskt inte riktigt...Hon läser ju faktiskt bloggen.

Nä, nu är det allt bäst att försöka somna om jag ska orka med hela tisdagens händelser (shopping och jobb)

God natt på er! =)

Gråt-låt

Den här låten har jag gråtit många tårar till. Det är otroligt egentligen att vissa låtar speglar de känslor man har så väl att det känns som om de är skrivna för en själv.


Untitled av Simple Plan


Mera jobb i dag!

Puh! Det var nära ögat att jag fick jobba hela kvällen också. Det var en som hade blivit sjuk och vikarier kan man alltid köra med hur mycket man vill. Men bossen fick telefon och kille som han var så glömde han bort det sen =) Ta inte illa upp killar. Annars har det varit lite stressigt i dag faktiskt, mycket att göra och lite tid.

Bättre blir det i morgon, då blir det en tur till Lidköping först sen blir det jobb på kvällen. Jag gillar verkligen att jobba på kvällen, det är lite lugnare då...Jag hade tänkt ladda upp med en almanacka inför skolstarten... Bäst att vara ute i god tid =)