Fram och tillbaka och fram igen...

Precis som en himla berg&dalbana har det känts som just nu. Det blev en inplanerad operation som följd av besöket på KSS i tisdags, men tro inte då att de ringer dagen efter och tar tillbaka den. De hade varit lite för optimistiska med tiden. Happ, tänkte jag då! Det var ju typiskt, jag som hade planerat in tiden för detta och inte pluggat inför proven vi skulle ha idag för då skulle jag skrivas in. (slapp ett prov ändå..) Sen hade de ringt när jag var i skolan och då hade de tydligen diskuterat fallet och planerat in en operation nu på tisdag i stället. Inskrivningen blir på måndag!  Nu verkar det äntligen som om oron och cystan kommer försvinna!!!  TOTAL LYCKA!

Äntligen har jag fått iväg min Au Pair- ansökning också, så nu är det bara att vänta och se vad som händer =)  Ännu mer LYCKA!!!

Och i morgon kommer min lilla kusin/fadderbarn hem en sväng med sin pappa/min morbro. Då blir det till att gulla med henne innan det är dags att åka och kolla på fotboll IKG: s hemmapremiär med Jonna i första 11:an. Kan bara bli SUCCÈ!!

Waldo's People

Tittade för en gångs skull på det där programmet inför Eurovision och där spelade de den här låten. Jag gillar verkligen den här sortens musik och videon är bara så bra!


Waldo's People- Lose Control    (Finlands bidrag)

Sjukhusbesök

Jag börjar bli stammis på KSS i Skövde nu. Mamma fick in mig på en besökstid igår för att kolla upp om det kunde bli en snabb operation. Efter en kort väntetid (för en gångs skull) kom jag in till läkaren, ytterligare en ny. Han klämde och kände på halsen och sa att han i alla fall kände något men att det skulle bli svårt att få en tid med så kort varsel. Visst, det hade jag nästan förstått också, men jag vill ju ha bort skiten!

Det blev alltså till att åka hem igen... Men! På hemvägen ringde de från sjukhuset och sa att jag hade fått en operationstid den 4 maj!!! Jippie!!!  Inskrivningen är i morgon! Ännu mer JIPPIE!!!! Missar ju Lasse K:s prov =) Äntligen kanske det blir gjort så att jag slipper vara orolig att den ska ploppa upp på studenten eller i England.

Appropå England, ska skicka in Au Pair- ansökningen imorgon! =) Det är bara att ordna fram ett betyg och välja kort. Snart börjar det närma sig! ÄNTLIGEN!