Balklänningar i massor =)

Jag och vännerna ska snart åka till Uddevalla för att prova balklänningar! Det ska bli hur kul som helst att se vad som är modernt nu, färger och modeller. Men framförallt vad passar jag i?! Fast jag har inte bestämt om jag ska köpa en färdig eller sy upp en egen. Syster hade ett jättebra tips på en fin modell som jag skulle älska! Så, får se hur det blir med det...
Sen ska det bli kul att se kompisarna i finklänningar! Julia och Jeanette kommer jag ju inte kunna se när de har bal, våran är samtidigt! Väldigt dålig planering tycker jag!!!  Det är ju så väldigt mycket annat som kommer till också. Frisyr har jag i alla fall beställt tid till, skor är ALLTID hopplöst om man är big foot, bil dit kanske mamma kan ordna via kontakter, någon att gå med...Hmm, det är värre det. Men jag hoppas fortfarande=)

LONDON IN MY DREAMS!

I flera år har jag dömt om att få åka till London! Tyvärr har det aldrig blivit av... Jag och kompisarna hade tankar på att kanske åka dit över nyår, men det var ju förstås lite för dyrt! Det får bli efter gymnasiet i stället, det har jag ju bestämt! Att jobba där som Au pair kommer säkert att bli hur kul som helst! Sen får jag vara i London tills jag storknar =)

Klassiska tunnelbaneskylten =)London EyeSt James's Park

Äntligen varit i Ullared...

Nu har jag också varit i Ullared och handlat =)  Det tog 2 timmar längre att komma dit, vi råkade köra lite fel och hamnade i Ulricehamn först! Men när vi väl kom fram så var det glömt... Som tur var så var det inte så väldigt mycket folk, (eller vad vet jag om det) det var i alla fall ingen kö för att komma in men en hel del människor hade ändå hittat dit. Jag och Plutten blev det som sprang runt ihop... Vi gick till och med i två omgångar =) Hjälp vad mycket det fanns där! Jag hittade massor av saker som jag ville ha, det mesta av det köpte jag faktist! Lite tråkigt var det bara att jag inte fick tag på några vita fotopapper, de var slut allihopa! Kanske får köpa det på Åhlens i stället, men då blir det ju dyrare. Handlade för mest gjorde jag också, men det skyller jag på att jag var nybörjare i Ullaredshysterin! Nu har jag i alla fall varit där och nu när jag vet ungefär hur man ska köra för att komma dit så kanske jag och Fialotta tar en sväng dit själva!