Gratisbio.se

Om du verkligen gillar att gå på bio precis som jag gör, men tycker att det kan vara lite dyrt ibland så kan man registrera sig på Gratisbio.se. Där samlar man lätt poäng och kan tjäna ihop till flera presentkort! Tycker själv att det är helt perfekt, speciellt med tanke på Harry Potter- premiären som snart dyker upp =)

Registrera dig genom den här länken!

Shoppingrunda i hettan

Äntligen! Kom iväg till Lidköping trots att det är extremt varmt ute. Fast jag var ju där tidigt och stannade inte särskilt länge, men hjälp vad jag hann handla under den tiden... Det var lite som abstinens, när man väl kunde handla så blev det nästan för mycket. Dagens i-landsproblem... Nu är jag nästan utslagen, fattar inte vad värmen gör med mig! Usch, måste ta mig till Friel snart ocks¨för det första doppet. Inte ens det har blivit av =(

Fick skickat ett mail till au-pair familjen i alla fall för att höra när jag ska komma dit. Det känns som att jag vill planera lite i förväg... På tal om planera... funderar på att ordna en överraskningsutflykt för Jonna och Julia om det nu går att få ihop det. Vart har jag inte bestämt än och tänker inte skriva det här heller ( Sorry Jölle :P )

Några av inköpen

Aqua Lily, Body Mist från The Body Shop

 

Papaya Body Butter från The Body ShopJeans från Lindex

Lostprophets

Det var ett tag sen det var musik här på bloggen, därför kommer en ny favoritlåt!

Rooftops av Lostprophets