Snart blir jag örebroare på riktigt!

Med sådana enkla saker som adressändring, skriva på kontrakt, fixa försäkring känner jag äntligen hur nära flytten jag verkligen är. Det är ändå en hel del saker att tänka på och som man måste ta itu med innan det är försent. Nu är det IKEA som väntar och framför allt, HÄMTA NYCKELN och KOLLA PÅ LÄGENHETEN! Det känns lite osäkert att man inte har fått se hur det ser ut men det ordnar sig alltid ändå.

Har spenderat dagen med att vänta på eventuella böcker men det var inga som kom... Självklart kommer de i morrn när jag inte kan kolla på det direkt, utan får vänta tills jag är hemma vid 16 tiden istället. Inte kul!

Nu ska jag åka iväg till jobbet igen, alltid jobb jobb jobb... Snart blir det FLYTT!

What's new?

Jo lite händer det allt på en vecka, kanske inte så mycket men... Ångesten över alla pengar på böcker har dämpats rejält tack vare en student som sa att de flesta böcker inte var jätteviktiga att ha, vilka som är bra får man fråga andra om. Däremot 200 sidor lästa till nästa föreläsning var lite värre!

Det bästa av allt är att den 2 augusti ska jag hämta nycklarna till min alldeles egna lägenhet!!!

Känns bara så himla overkligt men efter en liten tur till IKEA först så blir det till att hämta nycklarna och sedan direkt till lägenheten för att kika in. Har ju ingen aning om alls hur det ser ut där inne, vilka möbler som finns eller nåt! Spännande faktiskt. Lite svårt blir det förstås att köpa inredning, det får bli lite neutrala grejer först.

Självklart ska det bli inflyttningsfest för alla underbara, goa vänner också!!! =)


Har skickat iväg ansökan om CSN bidrag, kontraktet kommer antagligen för underskrift på måndag, försäkringar fixade. Bara mer bananlådor som behövs.Jobbandet rullar på det med, kan knappt tro att det snart har gått 8 veckor och att om 1 månad börjar pluggandet igen! Inga direkta planer har jag heller, ser fram emot nollningsveckan, återförening med fotbollslaget och sen den där fikan med kompisarna =)

Förresten så var jag och syster på kändisspaning i Vargön igår, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård, Kirsten Dunst och Keifer Sutherland är alla där på filminspelning. Men med våran vanliga tur såg vi förstås... ingen =(  Får åka runt en annan dag istället :P

Sveriges egna Hollywood hunk! :P
Just because I miss these times! <3


26 och 6014...

...Det är siffror som just nu gör mitt huvud lite smått tungt. Hittade vart kurslitteraturen stod i går natt nämligen och jag var ju tvungen att kolla upp vad de skulle kosta också. Sen kan ni ju bara gissa vilken siffra som är vilken. Ont i huvudet fick jag i alla fall. Men nu kommer jag nog inte behöva köpa några möbler till lägenheten, det blir nog en färdigmöblerad, så jag sparar in lite där. Hyran är inte särskilt farlig heller. Överleva gör jag alltid!

Pratade lite med goaste vännen Linn, det var evigheter sen verkligen! Saknar henne så himla mycket, alla roliga grejjer vi gjorde ihop =)

I morgon börjar mardrömstiden, 10 arbetspass på 10 dagar... Blää. Delad tur i morgon och till råga på allt så har min filmsida stängts ner eftersom den var lite olaglig. Får väl leta reda på en gammal DVD istället.