Halloween

Har hitills klarat mig från läskiga barn som tigger godis och hotar med bus. Tur är väl det för jag hade fått muta dem med pepparkakor, det enda jag har som överhuvudtaget liknar godis. Åkte iväg till Vivalla på Halloweenfest igår, bara resan var skrämmande! När vi väl hittade dit blev det inte mindre läskigt när huset var fullt av julgranskulor, änglar, vampyrer och en prinsessa. Det blev en kul kväll med lite lekar och några fler namn att komma ihåg.

Spenderade början av dagen med att tvätta bort intorkat blod på jackan, så går det när man precis har blivit skjuten och fryser som attan :P  Har varit ute i extremt god tid med att skaffa en almanacka för nästa år på personligalmanacka.se om ca 2 veckor kommer det färdiga resultatet. Ska försöka börja med nästa omgång av Ekelöf innan det blir lite spelkväll.

Skjuten sjuksköterska

Devil Airs flygvärdinnorPrinsessa och tant :PLekdags!Vampyr med cowboyhatt =)
Paus!Måste ta lite pauser ibland annars somnar jag med näsan i boken och vaknar upp med en svart näsa istället...
Kaffet hjälper väl lite smått, annars är min nya drog chilinötter och vatten. Det är tur att man har några planerade saker annars skulle jag nog sitta inne konstant, äta, läsa, sova. En ond cirkel av ingenting leder till...ingenting. Eller förhoppningsvis ett B.

Funderar på hur jag ska göra över jul och nyår. Hemfärd blir det utan tvekan, men det skulle vara bra med några extra slantar. Det är ju inte ens säkert att det finns något jobb till mig förstås. Borde snart boka biljett också, men det dumma är att jag inte får reda på om jag har seminarie eller inte förens den 6 december, inte så lyckat!

Nope, the busy bee has to continue...

Badlands

Badlands, you gotta live it everyday
Let the broken hearts stand
As the price you've gotta pay
We'll keep pushin' till it's understood
and these badlands start treating us good

Håller på för fullt med pluggeriet... Det går väl inte riktigt i det tempo jag hade hoppats på, men det kommer nog igång det också. Har redan hunnit spendera delar av csn på resor. Roliga resor förstås. Först tågbiljetten till Arlanda, mindre än 90 dagar kvar nu!!! Sen ska det bli tentafest med lillasyster i Karlstad. Vi som bråkade som attan när vi var små och nu är hon min absolut bästa vän. Ska bli skoj att ses systeryster ♥

Till helgen ska det bli Halloweenfest. Hittade det sista till min utklädnad idag, det kommer nog bli riktigt bra. Just nu är det däremot topphemligt :P Blev sugen på att köpa en ny, tom canvastavla och måla lite. Men det får bli någon annan gång. Eller om jag klarar den här tentan så blir det min belöning. Bäst att springa tillbaka till läsandet direkt! Fick förresten redan på övningstentan idag, 9/9 =D  Synd att det inte gällde något annat än att höja självförtroendet lite...