Juristpub!

Ja, ni läste rätt, i Örebro finns det en pub för jurister! Dit ska vi nämligen ikväll för fortsatt nollning trots att skolan har börjat på riktigt nu. Vet väl inte om jag kommer stanna så jättelänge eftersom det är föreläsning 8.15 i morgon. Jag har kommit fram till att det är nog värt att ta lite små roliga pauser mellan studierna för att man helt enkelt ska orka med. Och när före detta/studenter som gått ett tag säger att man måste ha roligt också så låter det som något man ska göra. Det finns inga omfester bara omtentor är ett motto jag har hört några gånger nu. I alla fall har jag hitills hunnit med att kika igenom vad vi ska prata om i morgon och så har jag pyntat lagboken lite smått.

En bok på flera tusen sidor KRÄVER färgglada flikar!Vuxenpoäng på den tycker jag =)

Dagen före...Då är det dags för skolstart i morgon.
Redo för allt kan man väl säga att jag är, vet inte riktigt om jag har några direkta förväntningar på hur det ska vara heller. Allt beror nog på. Hade ju tänkt förbereda mig lite smått genom att kika igenom i alla fall det första kapitlet i Civilrätten, men det slutade med att jag gav upp efter 5. Väldigt bra början. Det ska bli kul att se vilka som är jurister, ska ju tydligen vara 170 stycken även om jag inte tror att det är riktigt så många längre. Första riktiga föreläsningen ska också bli intressant.

Ingen idé att fundera över hur dagen kanske blir, det är bättre att gå dit och se vad som händer istället. Kanske blir det en tur till JF- puben på kvällen.

Det är ju tanken som räknas.Nolla

Nu har veckorna som nolla börjat! Och det är ett fullspäckat schema med massa saker som händer nästan hela tiden. Jag hade ju inte behövt vara så nervös i torsdags som jag var, träffade ett gäng schyssta människor redan då. Lite roligt var det att min jobbarkompis från i somras ska börjar här också, inte samma program men nästan.

I torsdagskväll började invigningen och då fick vi denna fina bricka!Bland annat så delades vi in i olika faddergrupper, min heter Kick Ass, och tillsammans ska vi utföra massa olika uppdrag och samla poäng. Vi fortsatte sedan vidare med speeddating, 1 minuts prat. Roligt var det men jag kommer inte ihåg särskilt många ansikten.

Fredagen började med lunchlagning hemma hos Linda och sedan blev det förfest hemma hos mig. Perfekt eftersom man såg lokalen vi skulle vara i från mitt fönster.

Ett glatt gäng=)Kvällen fortsatte med sånger, prat och sedan bar det av till Coren för festande. Där träffade jag på ytterligare en grästorpare, liten värld! Eller inte.

Ingen ledig dag blir det idag heller, ska snart iväg på lite myskväll innan vi ska till Coren igen och titta på liveband. Nollelivet är ett bra liv!