Music

Har massor att göra idag =( Prov och redovisningar och annan skit... Därför kommer det bara en liten kortis med 2 låtar som är himla bra! En av dem är ett tips från musikgurun Jölle Bölle!


Nomy- Hold Your Head Up HighThe Veronicas- Revenge Is Sweeter (Than You Ever Were)

 

Shopping i Lidköping

Det blev en solig dag i stan tillsammans med Sofia och Lena idag! Fick köpt lite smått och gott också faktiskt... Några studentpresenter, lite kläder och lite annat (bilder kommer längre ner) Det var ganska mycket folk ute också och sprang på stan trots värmen, trodde nästan att de flesta skulle ligga hemma och sola... Efter shoppingen åkte vi ut till världens mysigaste ställe, Skogshyddan. Där fick vi lite att äta utav lilla moster =) Det var till och med några som var så våghalsiga att de badade! Visserligen låg medelåldern på 2 år...

Hann med att sola lite när jag kom hem, VARMT! Har varit någon biltävling utanför huset precis, massor av racerbilar/folkracebilar. Kanske ska ställa upp med Brummis nästa gång... Snart bär det av på bålrunda hos Sofia!

Ett tips till kommande studenter som också kör samma taktik som oss när det gäller bålrundor. HA MYCKET KLÄDER!!!


Inbjudningskort =)               Lösnaglar till balen, present från Fialotta =)

  

Klänning från Lindex som jag nog ska ha på studentfesten

           Present till Jölle Bölle =)

Sol, vind och vatten

Äntligen känns det som om sommaren är här! Det har varit en helt underbar dag idag, brännboll ute på gympan, sista lektionen i naturkunskap och kursen i juridik är avslutad också. Nu är det inte mycket kvar till Studenten. Trots att jag bara varit med på 3 lektioner i internationell privaträtt gick seminariet hyfsat bra, mycket bra enligt läraren =) Och efter några korta kompletterande frågor i naturen tyckte även den läraren att det var mycket bra. Wee, behöver verkligen alla höga betyg! Tyvärr är det ju vissa mardrömmar kvar som matte, ekonomi och engelska...men snart är det slut! Tänk om 2 veckor är det bal på slottet liksom =)

Ska iväg till Lidköping med Sofia och moster. Har en liten lista (gillar listor!!) med viktiga och nödvändiga saker. Bland annat studentpresenter till kompisarna... Puh, vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, men det löser sig säkert det också.

Nu blir det dags för lite mer mattepluggande...