Juletider

Sitter hemma i G-torp och väntar på att det ockuperade badrummet ska bli ledigt. Har precis varit ute och tagit en promenad, med musik i öronen, sent på kvällen, i mörkret! En av de saker jag saknar absolut mest att göra, det är inte riktigt samma sak att göra detta i Örebro. Lite annan rädsla då, nu är jag mest rädd för att halka eller som värst bli skrämd av ett rådjur.

Dagen har bestått av intensiv mellandagsreasshopping (om nu det är ett ord) med Jonna och Carro. Fick med mig en dagcreme, 2 nagellack och nån mirakelkur för naglarna, inget av det på rea... Hoppas på större kap på onsdag då det blir en tur till Lidköping.

Tyvärr har Fia redan åkt hem till Karlstad... Annars hade jag kunnat småprata med henne innan sovdags istället för att läsa rättsfilosofi. Får väl släppa in en katt att prata med istället, jag och Mysan hade en väldigt givande konversation igår faktiskt. Vad vi kom fram till är däremot en svår fråga att besvara :P

Bilder från eventuella spektakel kommer...men inte just nu.

Veckans Vän

Tänkte börja med en ny grej, nämligen veckans vän. Ska (inte varje vecka) men lite då och då uppmärksamma någon av mina fina vänner och bekanta, gamla som nya. Det förtjänar de!


Det vore nästan konstigt om jag inte skulle ta dig först. Du är och kommer alltid vara min absolut bästa vän, mitt största stöd och min alldeles fantastiska syster!
Trodde nog inte att jag skulle sakna dig så här mycket när vi hade våra värsta bråk, men jag saknar dig. Det är därför jag ringer lite då och då, eller rättare sagt så ofta jag kan. Vill inte att du ska bli för irriterad :P
Har nog minst ett dussin namn på dig, men Sofia jag vill bara att du ska veta att jag gillar dig ♥
Nobelpriset i litteratur!

Då har bloggen fått sin första stora utmärkelse.

Thank you for letting us know what's on your mind,
and most of all for being so kind.
You keep all our memories true,
and it would not happen without you.
We are all trying to speak,
but our attempts are weak.
Therefore the Nobelprize in Literature is yours!
Det blev en underbar kväll! Alla var så himla fina, maten var helt underbar och allt var bara så bra! Hoppas verkligen på att detta blir en årlig tradition, kanske kan vi sikta på en utvidgning utan gästlistan tills dess också.
Tyvärr har ju allt roligt ett slut, kände mig som Askungen när jag kom hem precis 24.00 fast med båda skorna på fötterna... Attans, då kommer det knappast någon prins heller.

Något som däremot återkommer, ständigt, är alla böcker som ska läsas. Har insett att jag är ganska dum. Det finns många som skulle vilja byta plats med mig och gå juristprogrammet och jag tar det hela lite halvseriöst. Förra delkursen handlade om något jag mycket väl skulle kunna tänka mig att jobba med och där läste jag inte ens alla böcker och hade typ 30% engagemang. Skärpning!