En helg av roligheter... =)

Då har man gjort Högskoleprovet också... Det var den jobbigaste dagen på länge kan jag säga, massor av folk hade samlats på Rudenschöldsskolan för att plågas i några timmar. Jag och Sällis var där i väldigt god tid, jag var ju rädd att jag inte skulle hitta i Kvänum, (en mycket stor stad i närheten av Vara) men det var ju inga problem... Sen träffade vi på Julia där också, roligt värre. Provet gick väl sådär... matten är ju hopplös men det visste jag väl innan. Rättade det när jag kom hem och jag fick 68 poäng, alltså 1.0. Det är väl godkänt antar jag.

Efter provet var en etapp av dagen avklarad. Nästa del var bålrundan hos Sibbe. Vi var väl där i en timme eller något, alla andra hade ju varit där sen 4 eller 5. Tyvärr hittade jag ingen bål... Men men, det räckte med det jag hade =)

KRONAN var slutetappen på dagen och en perfekt avslutning. Det var en hel del folk och det var superkul! Lite dricka blev det, till och med champagne hittade jag. Sen kan jag ju säga att jag var helt slut i bilen hem till Jonna. Satt och nickade lite hela tiden. Det var riktigt skönt att sova efter detta!

Fler uppdateringar kan komma lite senare...

Hmm

Kollade upp 2 nummer som hade ringt och som jag inte kände igen... Visade sig att det ena gick till Grand Hotell i Saltsjöbaden och det andra var från Kriminalvården i Gävle... Detta är läskigt och otrevligt! Hoppas bara att det var den gamla hederliga "Oops, fel nummer"

I väntan på Partylördagen =)

Nu är vi klara med ansökan till Juridik SM, scannat, mailat och jobbat! Tror inte att våran lilla skola är särskilt bra utrustad med viss elektronik. Det tog evigheter innan vi hittade en scanner!!! Den eleverna får använda fungerar inte och våran biblotikarie sa att bara biträdande rektor har en. Men den filuren var på lunch, så vi gick till datanissen som skulle på möte. Som tur var tipsade han oss om ett lärarrum med scanner =) Jippie tänkte jag och Jonna, när vi väl hittat den så var det svårt att hitta hur man satte på den. Det fanns ingen ON- knapp... Aja, klart blev det i alla fall och det extremt seriösa brevet blev skickat också. Hoppas att Östra Real har humor!

Har ordnat med soppa till Brummis så att det ska räcka till Kvänum-Lidköping-Hem imorrn, fixat strumpbyxor och hämtat drickat =) Allt är ordnat. Hoppas på 2.0!