3 veckor till Sverige

Nu åker jag snart tillbaka till mitt älskade Sverige för 2 veckor med familjen och vännerna =) Det har inte kommit någon mer saknadsattack men även om jag gillar det jättemycket här så vill jag ha lite familjekärlek och vänkramar. Tur att jag har fått ett par himla bra vänner här i alla fall! I fredags blev det utekväll med hela gänget, Hanna, Teija, Linn, Alexandra och henns syster. Självklart förfest på The Green Man innan vi faktiskt kom in helt Gratis på ett ställe som hetter Strawberry Moons. Hyfsat skoj faktiskt och jag har nästan fått en ny favorit i jordgubbsshotar :P

Superfin bild :PI går blev det en tripp till Covent Garden igen för att inhandla lite mer klappar. Hittade en superbra till mormor och en till Plutten. Det blev choklad och ett halsband till mig själv också. Sen blev det till att åka hem igen och passa barn. Hoppas att det blir några lediga lördagar framöver nu. Älskar verkligen Covent Garden, det är mysigt och alltid något att titta på. Den här gången var det en kille som jonglerade, åkte runt på en hög enhjuling och allt detta iförd rosa kalsonger. Ska väl säga att det var svinkallt ute!!!

Saknad...

Fick ett litet brev från lilla mamma igår med en adventskalender i. Av någon anledning började jag gråta bara av att se mammas handstil och bara av tanken på att se henne sitta och skriva de få raderna till mig. Smart som jag var nämnde jag det för E som sa det till N och i morse frågade J varför E hade gråtit igår. Hmm, det var jag sa jag då. Så nu vet hela familjen att jag hade hemlängtan... Vad gör man? Jo, håller tyst. Snart är det inte långt kvar tills jag kommer hem en sväng i alla fall, det ska bli skönt att krama om allihopa, både familj och vänner! Framförallt de små kissekatterna =)

I dag har jag av någon konstig anledning varit hemskt onyttig, ska inte berätta vad jag har ätit men det kräver simning i helgen utan tvekan! Sen har jag börjat kika lite på vad jag ska söka för utbildning till hösten. Inte är det lätt, men allt jag har tittat på hitills har med statsvetenskap att göra. Vill ju jobba utomlands efteråt. Tur att det är lite tid kvar i alla fall. Inte har jag gjort min engelskaläxa heller... Dåligt värre. Men nu kan jag betala resten av kursen som tur är! Hoppas att det där engelskaprovet vi skulle göra den 11 december ger lite tillskott i kassan. Liksom få pengar för att göra ett prov, det är lyxigt, om man klarar det förstås.

Nu är det dags att göra i ordning nutellamackor och traska iväg för att hämta barnen...I morgon är det helg!

New Moon och julstämning!

Inte mycket pubbande den här helgen, men ändå så himla skoj! I fredags blev det bio och New Moon! Även om det inte riktigt blev som vi hade tänkt oss. Vi kom dit lite för sent och sen fick vi inte ut våra biljetter så det blev till att ta till panikåtgärder. Jag ringde på Linns telefon till Jölle i Sverige så att hon kunde gå ut på Linns mail och få bokningsnumret. Då var klockan 9 då filmen började ( här är det då 25 minuters reklam så det var ingen fara) När vi kommer tillbaka in på biografen upptäcker vi varför det inte funkade..man var tvungen att gå till kassan! Väl inne i salongen inser vi att det kommer bli skitplatser eller att sitta i trappan... Teija hittade däremot en bra plats, men jag och Linn satt i trappan, men det fick man inte så vi fick gå på nästa film istället. Och vi fick gå före alla i kön! Filmen var hur jäkla bra som helst!!! Mycket bättre än den första, och jag har en ny idol. Jacob!!! =)

Lördagen blev ovädrets dag. När jag gick iväg på morgonen var det skinande sol, men när vi är på väg ut från tunnelbanestationen så vräker det ner. Någon som har paraply? Näpp! Sen blir det till att försöka hitta till Svenska Kyrkan och deras julmarknad. Efter mycket regn så hittar vi det äntligen och kommer in i julmyset =) Massa svenska saker och massa människor som pratade svenska.. Det var hur mysigt som helst, jag köpte på mig ett paket Falu rågrut och sen köpte jag varsin påse med Gott&Blandat till E och J, hade lovat det... Efter det blev det en Kopparbergs på svenskpuben, innan det blev hemfärd.

Idag blev det inhandling av de första 2 klapparna, mormor och Fia blev de lyckliga. Jag och Teija åkte iväg till Covent Garden där julstämningen var på topp, trots att det saknades snö. Sen bar det av till South Kensington och en tur på Science Museum, efter det blev det ännu en tur. Denna gången till Hammersmith. Alltid skojjigt att upptäcka nya ställen.

Dåligt är däremot att jag har blivit infekterad av Es förkylning. Kanske inte så konstigt när man får pussar av henne hela tiden. Apelsinjuice, multivitamin och nässpray hoppas jag ska bli min räddning nu.