Reunion

Igår var det dags att träffa de flesta av klasskompisarna igen. 20 års fest/ Bålrunda hos Daniel R. Det var riktigt kul att se alla igen och höra vad de skulle göra i framtiden, nu när intagningsbeskeden har kommit. Många ska utomlands, några ska jobba och andra ska plugga direkt. En himla blandning =)

Själv fick jag reda på en sak igår som skulle kunna skapa lite arbete. Nämligen att det kanske var möjligt att tacka ja till Örebro och sedan direkt ta ett sabbatsår. Nu vet jag ju inte om man får ta ett första året, men jag har i alla fall skickat iväg ett mail. Om nu inte alla är på semester. Det är sista svarsdagen den 30 och det är ju snart!  Får se hur det blir i alla fall.

Det skulle vara kul om någon som går eller har gått i Örebro kunde säga hur det är!

I morrn blir det till att ta tag i det där jäkla löneproblemet! De hade glömt att ändra min lön från 90,29 till 101,67!!! Snacka om skillnad, typ 800 kronor har de blåst mig på. Som jag säkert inte ens kommer att få den här månaden. Grrr, aldrig ska något få gå lätt.

Jobb på gång om några timmar, återigen med en okänd människa...

En ledig torsdag

Vad skönt det känns att inte behöva passa tider eller gå upp tidigt. Men förstås väcks jag av mobilen som pinglar, först är det Julia sen är det Plutten... Puh! Men men, Julia ville att jag skulle följa med till Lidköping en sväng och det ville jag sjävklart. Det var ett tag sen man kom ut. På lördag blir det Reunion med klassen också, Daniel R fyller 20 och då ska han ha sin bålrunda =) Blir kul att se hur klasskamraterna har det nu för tiden. Det är ju inte precis som att jag håller kontakten med allihopa...

Just det, kom på att jag aldrig berättade hur Harry Potter filmen var. Kan ju då säga att den var SUPERBRA! Inte alls lika dålig som några hade sagt (Blondinbella som somnade är ett exempel) Det enda jag tyckte saknades var en förklaring till varför Snape var Halvblodsprinsen. Jag vet ju varför, men alla har ju inte läst böckerna. Det hade inte tagit så mycket plats i filmen heller.


En riktigt bra låt kommer här.  I'll fly with you (L'amour toujours) av Sagi Rei

Dagarna som gått...

Det har varit full rulle så jag tror knappt att jag hänger med för tillfället! Har jobbat mer eller mindre konstant, sen har jag varit hos farmor, farfar och Hugo. Sen har jag fått lite smått ångest för högskolan. Kan ju börja med det roliga =) I torsdags åkte jag och Fia iväg då hade jag hela 4 dagars ledigt trots sluga försök från bemanningen. Hugo var där också på semester helt själv så det var ett konstant passande (han är 6 år och världens busigste gullunge) Så vi badade, spelade badminton, lekte med lego och spelade spel. Riktigt skönt att komma hemifrån lite!


Utan tvekan kommer Hugis bli världens charmknutte =)

  

Så till ångesten...

Det hade kanske varit kul att börja plugga i år i alla fall... =(