Värmebölja

Det har varit så otroligt varmt här nu de senaste dagarna, hade inte varit helt fel med lite kyla och regn just nu. Jag har jobbat några dagar på Hyresgästföreningen också, får se om det hinner bli något mer extra innan jag börjar sommarjobbet där i slutet på juli. Idag har jag hunnit med att hämta ut 3 paket och köpa lite nya blommor, allt innan halv 11. Bäst att passa på medan det är svalt, eller i alla fall hyfsat svalt ute.




Kinnekulle

Nu är jag visserligen tillbaka i Öret igen, men jag måste ju visa de fina bilderna från Kinnekulle. Moster och jag tog en liten tur dit och det var så fint!

Orkidée på Österplana hed, Sankte Pers  nycklar tror jag det var.




Underbaraste stället!! Munkängarna med marken täckt av ramslök!




Jag nallar ramslök 😚

Självklart blev det ramslökssoppa på Hällekis Säteri också!


Avslutar med en helt orelaterade bild, men Elvis bland äppelblommorna är ju bara så fint 😊


Hemma

Jag har tagit tidigt sommarlov, uppsatsen har gått sisådär och hinner inte bli klar i tid...igen. Men jag har i alla fall kunnat åka hem lite, så underbart! Ännu bättre när sommarvärmen verkar komma tillbaka till helgen! Mamma och jag har varit på Skogshyddan idag och igår var vi och firade systers examen. 







Igår fyllde Elvis och Mysan 9 år också, det firades med tonfisk till Elvis och en extra fin tulpan till lilla änglaMysan.