I can't live with or without you.Nu är de obligatoriska grejerna gjorda och det är tentaplugg för hela slanten som gäller. Väntar med spänning på resultatet till den förra tentan, hade ju varit bra att veta hur den gick innan man ska på nästa, men med detta upplägget med speedjuridik så hinns det nog inte med. Hade verkligen hoppats på att kunna få några dagars ledighet för att antingen åka hem eller till syster, men jag får hålla mig i Örebro istället, det funkar ju det med. Speciellt när man har så goa vänner här med bra idéer. En bra idé var tapas/spelkväll i förrgår. Bara roligt att komma bort från allt vad Arbetsrätt heter och umgås med de bästa.

Kreativen flödar!!

Väldigt medvetna om att de ser ut som galenpannor :P

Henrik Fexeus

Han trillade precis ner i min brevlåda, eller i alla fall hans böcker. Fick tips om att en av dem skulle vara bra (gissa vilken) och sen hittade jag förstås 2 till. Det blir lite variation till Arbetsrätten som inte alls är lika rolig att läsa om just nu. Lite annan avkoppling blir det ikväll när det ska bli lite knytis hos Johanna. Hoppas jag får med mig kameran då!


When everything's made to be broken, I just want you to know who I am.

Har suttit ett tag här nu och gjort en spellista på Spotify, och gudars vilken nostalgikänsla det var! Det finns så himla mycket bra musik som gjordes på 90-talet och så många minnen. Den här låten har jag lyssnat sönder ett antal gånger, men den är ju bara så bra!!

Iris- Goo Goo Dolls
Nu har jag ju inte suttit framför datorn hela dagen utan i förmiddags var jag, Linda, SAra och Johanna ute i skogen och letade trattkantareller. Hittade massor rent ut sagt! Det var däremot inte lika roligt att rensa alltihopa och när de stektes krympte de ihop till mer än hälften. Nu ligger svamparna i alla fall i frysen och väntar på att jag ska laga ihop något gott till...

Var ju ute på shoppingrunda igår, men jag tänkte lägga upp bilder på det när det som är beställt kommer också, helheten är viktigast i ett blogginlägg (?).

Därför kommer bilder på svamparna istället.