Brum, Brum, Brummis!

Första bilturen sen i somras är gjord! Superskönt är väl bästa sättet att beskriva det hela på. Blev en sväng till mammas jobb för att överraska henne, sen blev det bolaget och en tur förbi gamla gymnasiet. Det såg ut precis som vanligt. Det ska ju bli återförening med klassen på lördag, jättekul ska det bli att träffa alla igen. Får se om det blir Kronan efteråt, har en känsla av att det kommer kännas så extremt litet. Har ju Londons och Örebros klubbar i bagaget nu :P

Ska ta itu med lite tråkigheter (koncentrat...) så kanske det kan bli en lugn påsk.

En söndag på S

Sista dagen med Syster måste ju tas till vara på så mycket som möjligt, så vi ställde klockan i morses! Vi hade redan planerat att kika på den där berömda Svampen här i stan, och det är ingen kantarell precis utan ett stort vattentorn. Jag har ju inte varit där heller så det var till att leka turist och leta bussar. Inga problem förstås! Det blev en panini med grym utsikt som serverades innan vi traskade vidare. Eftersom det är söndag så är det knappt några bussar som går så vi letade oss in till stan till fots. Lite spännande att gå runt i helt okända områden :P  För att fortsätta denna Strålande dag tänkte vi kika in på Slottet. Vi gick in...tittade oss omkring... och insåg att vi inte hade en aning om vilken dörr man skulle gå in i. Hmm. Det slutade med att vi gick ut lika fort igen och styrde stegen vidare mot Stan. Handlade faktiskt bara nödvändig Skoskavstejp.

SvampenSmaskig panini!Se, det finns allt vatten i Örebro!Syster och jag utanför slottet ♥

Boktips

Nu kanske de flesta har tröttnat på böcker som på något sätt kan förknippas med skolan, men den här boken var faktiskt riktigt bra!
Den här boken gör retorik lite roligare, det är liksom inte bara hur man ska prata utan också till exempel hur klädvalet påverkar, hur man får lyssnarens uppmärksamhet, hur man får någon att gilla en på 3 minuter. Självklart tas också den klassiska agumentationstekniken upp. Det hela är skrivet med glimten i ögat och med olika exempel. Jag satt faktiskt och sträckläste boken på en dag! Varför händer inte det med kurslitteraturen liksom?
Läs denna om ni vill kunna få folk att lyssna på er =)