Champions League

Kvällen spenderades med lite fotboll, Arsenal- Barcelona. Tyvärr blev det 2-2, jäklans engelsmän :P Roligare var att båda barnen satt inne på mitt rum och tittade de med =) Mys!

Today is another day you'll put behind you tomorrow

Lite komplimanger är aldrig fel... Eller hur ska man tolka det när en budgubbe frågar om jag kommer från USA, när han sedan får reda på att jag är svensk säger han: Swedish people are usually really good at English. Jag tar det som en komplimang i alla fall =) Det han kom med (för de nyfikna) var en enorm studsmatta som ska byggas i helgen. Tydligen är den gamla inte bra nog, hehe.

Snälla barn har det varit idag också, det gör alltid mina dagar mycket lättare. Även om E hade lite mer energi än vad jag hade så gick det ändå. En rolig nyhet är att jag ska se en musikal till den 12 april! Familjen ska se Oliver då och jag fick också följa med! Jag tackar och bugar =)

Peppar för lite fredagsparty i Kingston ser det ut som! Kan behövas lite studsande upp och ner på ett dansgolv ibland!

Ångest har skapats tack vare Jölle Bölle. En mycket välorganiserad kvinna som har mer eller mindre full koll på det mesta. Har efter en diskussion med henne insett följande: Hur ska jag kunna överleva som student??!!!  Ett svar på detta kan vara att ta alla skift på jobbet i sommar, inget liv bara pengar!

Mail

Visst är det kul med e-post men vanlig hederlig snigelpost är fortfarande min favorit. Varför? Först för att det dimper inte ner något särskilt ofta i min låda, varken här eller hemma, sen för att man faktiskt måste sprätta upp ett brev, man ser någons handstil och kan nästan föreställa sig att personen sitter och skriver. E-post får jag hela tiden, det är en blandning av riktiga brev, uppdateringar från olika saker och självklart spam. Inte lika speciellt och inte lika roligt. Även om det alltid är kul att höra från familj och vänner!


Tur är väl att jag inte känner någon med den här hanstilen... :P