Muffinsbak

Lät inte lite smör stoppa mig utan fick mina muffinsar tillsist! Missade i stället att det knappt fanns något socker så därför blev det vanliga hederliga muffinsar för det var minst socker i dem =) Orkade inte springa tillbaka till affären igen heller. Annars under dagen hann jag med att stryka min massiva hög av tråkig tvätt och lite behövlig skönhetsvård. Har även på Jölles inrådan börjat kika på Greys Anatomy och självklart har jag fastnat totalt!!! Grymt roligt och bra så jag har massor att göra när det regnar eller bara är allmänt tråkigt.

Barnen då, jo faktiskt har de varit ganska så snälla idag. Lyssnade nästan varje gång jag sa till dem. Lilla söta E fick ett litet jag-kommer-sakna-dig-när-du-åker utbrott precis. Hon frågade om jag skulle ge dem någon present för hon skulle köpa något till mig. Gissa vad hon tyckte jag behövde? En flaska vin =) hahaha

Funderar starkt på att dra mig ner till EB och köpte lite gott på WH Smiths, känner suget...svårt att stå emot...

Muffinsar i ugnen...Muffinsar färdiga och garnerade =) Goda var de allt också!

Back to normal again

En vanlig tisdag igen med skola både för mig och barnen. Tur att det inte blev som igår i alla fall, vet inte riktigt hur jag ska förklara detta enorma bråk faktiskt. Men som vanligt var det småsaker som slutade med ett bråk om ketchupflaskan och ett krossat glas, en mycket arg mamma och ledsna barn som fick gå till sina rum utan mat. Lite hade de ätit innan de förstörde allt för sig själva. Det roligaste var ändå när mamman tvingade dem att sitta bredvid varandra i den lilla soffan och läsa, utan att bråka! HAHA, den roligaste synen på jättelänge =) Med detta i färskt minne behövde jag inte tjata särskilt mycket på dem.

Skolan gick på som vanligt, fick inte mina pengar för provet men det blir nog på fredag hoppas jag. Har fått en ny tjej till klassen som var riktigt snäll, alltid lika kul med nya ansikten. Planerar OS-tittande ikväll och muffinsbak i morgon. Vet inte än om jag ska vara snäll mot barnen eller mot mig själv. De ha nämligen lovat att inte äta choklad fram till påsk, men jag är grymt sugen på kladdkakemuffinsar... Hmm, tricky, tricky.

Dagens väder: REGN, REGN, REGN

Fredag, Lördag, Söndag

En fredag utan skola innebär: hålla sig undan från städerskan... Lyckades med detta och gav mig iväg för att hämta 2 barn, men kom hem med 3 av någon anledning. Även detta gick som en dans och lite tack från en mamma som fastnat på Westfield blev belöningen. Kvällen blev en lång resa till Liverpool Street med Emily där vi skulle möta upp ett annat gäng glada töser för att leta efter en klubb. Tog ett bra tag innan vi hittade fram och då kände jag av sjukheten som varit framme i veckan så det blev tyvärr hemfärd...

Lördagen blev en underbart svensk dag, först med ett gäng svenska tjejer där vi gick fram och tillbaka på en gata runt Marble Arch där det fanns vattenpipsrestauranger precis överallt! Lockande? Inte ett dugg faktiskt! Blev fika i solen utanför Pret också. Sedan blev det umgängesbyte, jag mötte upp Emily och Alina utanför Primark och vi promenerade till Svenska Kyrkan för att se på... MELODIFESTIVALEN! Först blev det lite familjespel, Spökungarna var min favorit (bara för att jag vann:P ) Sen dukades det upp svenskt godis och efter lite rapport dök Mums Mums upp i tvn =) Låtarna var hyfsat bra tycker jag, och rätt låtar gick vidare. Alltid kul med en skräll. Lätt att det blir besök där resten av tävlingarna också!

Idag då blev det en tur in till stan för att leta efter mina semlor. Men vad missade vi? Jo, det faktum att det är söndag och det var förstås stängt. Aja, antingen blir det till att försöka nästa helg igen eller så tar jag saken i egna händer! Efter lite pasta drog vi oss mot Trafalgar Square för att fira kinesiska nyåret, kanske inte så mycket till firande men lite kul att se på i alla fall. Åt en enorm bakelse innan jag drog mig hemåt för att kika på OS och äta dumleklubbor =)