För jag har solen i ögonen

Efter en kort jobbdag har jag legat i solen hela eftermiddagen. Det är ju så himla skönt att ha på skön musik (Winnerbäck blev det idag) och slappna av efter jobbet. Att det blev jordgubbar och glass till fika gjorde ju inte saken sämre precis! Ska kämpa på med brännan i helgen också, om nu inte regnet kommer förstås. Annars händer inte så mycket mer här, det är jobb för hela slanten. Kan kanske bli en tur till Läckö till helgen med mamma, hon kan ju inte köra själv då handen inte är som den ska än. Då blir det brummelibrum på vägarna!

Ska kämpa på lite mer med min Creative Writing, ska inte vara ute i sista minuten den här gången hade jag tänkt. Men det är en del att göra kan jag lova, ingen enkel match författande inte :P

Midsommar

Snart ska det bli sill, potatis och jordgubbar här hemma innan det bär av till jobbet. Har haft ett par riktigt bra dagar även om det inte har varit full rulle precis. Har bara njutit av att vara hemma. Har börjat med mina walking/joggingturer så smått och det går bättre och bättre. Traskade ner till skogen i förrgår och plockade de första kantarellerna, har inte ätit upp dem än. Igår bjöd jag päronen på Flygande Jakob, mycket uppskattat blev det!

Det riktiga glädjetjutet kom när jag såg att jag inte behöver åka tillbaka till Örebro för att hämta några privaträttsböcker, det är frihet!

Ska iväg till jobbet om några timmar, måste försöka göra klart uppgifterna i Creative Writing också.

Men nu blir det sillidill med potatis till!

GLAD MIDSOMMAR

Water

Det är något väldigt speciellt med vatten ändå. Det kan vara helt spegelblankt, lugnt och stilla och sedan helt plötsligt kan det bli storm med enorma vågor. Nu var det ganska lugnt hos farmor och farfar även om det kom ett rejält regnväder. Har haft min 4 dagars semester i Otterbäcken men jag hade absolut stannat längre om inte jobbet hade börjat idag. Det är alltid lika avslappnande att vara där och man får passa på när man inte ses så ofta.Farmor & Kajsa