3 weeks in London =)

Japp, det är faktiskt sant! Tiden har gått så otroligt fort att jag knappt förstår det själv, men det har varit hur kul som helst här hitills. Älskar familjen och London! Från och med imorgon kommer jag även få ta hand om huset själv på dagarna, N börjar äntligen jobba! Hehe, har redan bestämt att jag ska fira det med bubbelskumsbad och en tur till Ealing Broadway för att köpa godis. Har haft godispanik i några dagar nu och som tur var finns det en affär med naturgodis precis vid stationen. Hur underbart kan det bli?! Fick prova på igår hur det är att passa de små liven själv och det var lite smått påfrestande om man säger så. De är väldigt trötta när jag hämtar dem och sen får vi alltid vänta ett tag på bussen och då passar de på att busa och vara allmänt löjliga. Tålamodet fick sig en smäll där. Sen var de lite griniga en stund men det blev bättre med mat, sen blev det den vanliga wrestlingen på trampolinen. Alla mot mig :P

Har tryck in mig på några utbildningar till våren också, mest för att det är kul att se om jag kommer in, jag ska ju stanna här ett år det kan inte mycket ändra på. Just nu i alla fall. Har gjort min läxa i engelska också, hoppas på mer än 1 rätt den här gången, hehe

School will be hard...

Hade ganska så många rätt på läxan om man säger så, svårt med alla dessa konstiga former som jag inte kan än! Annars hade skrivuppgiften vi hade sist gått riktigt bra, där var jag stolt =) Vi hade ett test idag också, som även det gick bra 80% rätt.

Dagen började verkligen jättebra också, glömde att fixa iordning E:s hår och det fanns ingen tofs eller något i hennes väska heller, de måste ha håret i tofs eller fläta så jag fick ta på mig ksulden för det. Hehe, säga till läraren att det var lite stressigt på morgonen är ju inte farligt :P Allt för att göra E glad. Hade himla tur med att hinna med bussen också, men det var hur mycket trafik som helst, jag hatar de där köerna som kan bli här.

Idag blir det en mer "vanlig" dag, kommer få ta hand om barnen själv tills J kommer hem, ska bli spännande att se om de är lika snälla idag som igår. Ska ju vara barnvakt på lördagkväll så det blir ingen utgång då. Istället planerar jag att göra en turistrunda på dagen, ska köpa ett daytravelcard och åka runt till alla kända ställen hade jag tänkt!
Det som står på listan är:
* London Eye
* Big Ben
* Buckingham Palace
* Tower Bridge

Får se vad det kan bli mer, någon som har något tips??