Dagens glädjefnatt!

"If you get this e-mail, it means that you have passed enough assignments for a passing grade on the course in creative writing."

And I got that e-mail!  

Som jag kämpade med alla inlämningsuppgifterna till mitt i natten för att få det klart i tid, självklart i sista minuten. Men att klara av 5 veckors heltidsstudier och samtidigt jobba nästan heltid är ganska duktigt om jag får säga det själv. 9 uppgifter har lämnats in, 2 möten har jag deltagit i och 7,5 friska hp har jag fått ihop.

Detta får absolut firas i Örebro i morgon, en snabbvisit för att kolla till Kotten och fundera ännu mer på inredningsplanerna inför hösten. Som det ser ut nu så ska jag;

* Skaffa förråd (om det nu finns på Grankotten...)
* Haka bort den onödiga köksdörren
* Skaffa nya mattor
* Flytta lådorna ovanpå garderoben och alltså lägga in det som står där i förrådet
* Soffbordet ska också in i förrådet och ett lackbord ska köpas
* Duk till bordet
* Nytt, grått fårskinn
. . .

Listan kan göras oändlig, men då har jag ännu lite mer att göra i höst. Förresten så kom de sista 3 böckerna idag, har bytt favorit. 48 sidors "Föreningar" i fint rött omslag är vad jag ser fram emot.

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på.

Hamnade i gräset med Kents senaste skiva i öronen och längtar efter förra årets konsert tillsammans med mamma och Fia, det var myyys! Nu är det bara ett himla bra minne istället. Hoppas nu verkligen att solen fortsätter skina i några dagar till, jag gillar sol. Har två dagar kvar på jobbet innan det blir helgvila, väldigt välbehövligt.

Detta ska jag unna mig snarast!!

Bara för att återuppliva gamla minnen...
Det blir en bra dag när man vaknar för tidigt...

...och är på jobbet 30 min innan man egentligen börjar. Så går det när man glömmer bort när man ska börja, men det löste sig ju så bra att jag gick hem tidigare istället =)  Lönedag är det ju inte förrän i morgon men det trevliga beskedet ramlade in idag, tyvärr inte tillräckligt trevligt för att det ska kunna bli en ny dator den här månaden. Det får bli klippning och annat skoj istället, resa till Örebro i helgen kanske?

Det fina paketet som jag har väntat på i snart 2 veckor hämtades ut och när jag säger att det är från Lycknis kanske ni kan lista ut vad det innehåller.

Inte lika fint paketerat som på julafton förstås...
En fin liten hög där det saknas 6 böcker, 2 är inte med på bilden, 3 har inte levererats och den sista finns inte på längre. Högen kommer växa med andra ord!Min favorit är denna 91 sidor tunna bok om mervärdesskatt.