Äntligen ledig i en hel dag!

På min fina lediga dag som jag hade tänkt spendera i den stekande solen så valde värmen att försvinna. Det regnade på morgonen men nu har det faktiskt blivit lite bättre. Läste i tidningen (NLT) om en 70-åring som blivit misshandlad i Grästorp. Mitt på dagen i matkön hade det blivit slagsmål! Usch, vad är det för liten by man lever i egentligen?
Läs artikeln här

Funderar faktiskt på att se Shrek-filmerna i kväll. Jag har inte sett en enda av dem, men kompisarna säger att de är riktigt bra...Så jag får väl lita på det!


Snart är det lillasysters födelsedag!!!!

Tröttheten har slagit till rejält!

Usch! Eller det kanske man inte ska säga när det äntligen är varmt och skönt, men jag tycker att just nu är det bara usch... Det är lite för varmt i alla fall om man ska jobba. Klockan 7 i morse drog det igång och var klart vid 14. Egentligen är det kanske inte så jättelångt pass men det är slitigt och en massa spring i korridorerna...

I morgon har jag planerat att åka på en shoppingtur till Lidköping. Det är lite småsaker jag ska köpa, bland annat en present till lillasyster som snart fyller hela 17 år!  Får väl se om det blir av, bilen kanske inte klarar av hettan =)

Städgalen =0

Puh, nu har jag plockat i bokhyllan och försökt att rensa ut lite av allt skräp som finns (eller fanns!) där. En massa gamla skolpapper från förra året och en hel del annat. Men nu är det i alla fall lite finare och hyllorna är redo att fyllas på med nytt skräp igen.

Filmen igår var verkligen super. Bra musik och massor av dans, och sen var den inte så förutsägbar heller! Även Björn & Benny fick vara med på varsitt snabbklipp, tyvärr har jag inte riktigt lärt mig att se skillnad på dem än...