Magnus & Agnes båda med efternamnet Carlsson

Ja ni, shoppingen i Trollhättan blev en kändisfest utan dess like!!!  Nä, inte riktigt. Men både Agnes och Magnus var där för att göra reklam för sina nya album och det fick vi ju inte missa. Med vi menar jag då Jonna och Carro. Vi fick hyfsat bra platser, men det var lite jullampor som hängde i vägen... Som tur var hörde vi ju bra! Trots att jag itne är världens största fan av Magnus Carlsson så köpte jag ändå hans samlingsskiva och jag fick den signerad =)  Egentligen hade jag tänkt att mamma skulle få den i julklapp, men jag tog den själv ändå. Den är riktigt bra tycker jag!!!!

Har studat engelska så jag tror att jag har blivit tokig, om inte annat har jag blivit engelsman i stället för svensk. Får väl se hur det går på den muntliga redovisningen i morgon.

Äntligen åkte Johan ut ur Idol!

Som jag har väntat på det här ögonblicket! Det är inte så att jag tycker Johan är helt kass, men han är inte lika bra som de andra idolerna. Anna skulle aldrig ha åkt ut förra veckan exempelvis. Det verkade lite som om hans fans svek honom tillsist, för han är ju den som har flest av dem! Utan tvekan.

Var bara tvungen att lägga in några ord från hans fans   =)  haha     Var jag verkligen sån när jag var liten oxå???"Johan palm du betyder as mkt för mig jag fattar fortfarande inte vrf du åkte ut<3 ;( fatta vad ledsen jag blev jag gråt ton med tårar jag börjar jue gråta nu när jag ser dig och för du förtjänade verkligen att va kvar <33 du är jue lätt bäääääst<33 och så är du såklar sexigasst snyggast och hetast och BÄÄST<3 älskar diig meeeeeeeeeeeeeest<333 PUSS FRÅN PETRA<333"

"Den närmaste stjärnan är inte solen, utan Johan Palm! Det är sant, han är en riktig stjärna. Men, som juryn spådde, tror (och vill) jag att hans musik-karriär inte slutar här! Vem kan bara glömma bort honom nu?
28 maj 2009 och Johan är en internationell- och legendenförklarad artist, dessutom är han sviningt rik! :D
Kram, till dig, Johan Palm. <3 "


"Det e en skam att johan åkte ut. han fötjänar det verkligen inte och de andra hade inte lika stor vilja som honom. Det e lixsom så jädra tråkigt och kolla på alla som redan är "färdiga" de kan sjunga, det kan röra sig osv. johan har kännslan i sången och rörelserna..
vart fan fanns alla fans när han behövde er som mest? röstade fan sönder hela skiten men endå så fick han åka ut, alice borde ha åkt. helt klart."


Hahaha, jag skrattar fortfarande!

Hittat en så himla bra låt av The Killers...

Den har en lite cool inledning.. Jag tycker det låter lite som tomtar faktiskt!  =)

Den är från deras nya album Day & Age och heter  This Is Your Life

"And the sky is full of dreams, but you don't know how to fly"  Passar verkligen perfekt för hur mitt liv ser ut just nu!