Jobb

Nu har jag äntligen jobbat lite, riktigt skönt var det också! Bara att känna att man har något att göra var underbart :P Hehe, kommer nog inte känna så när jag blir äldre och har jobbat på samma ställe i 20 år. Får passa på medan det är roligt. Nu har Julia äntligen fixat skype på sin dator och självklart har vi prov-skypat. Nu är det bara Sällis och Plutten kvar, får ordna en skypekampanj tror jag. Men det är ju bara fördelar med det, det är gratis och gäller överallt i hela världen. Perfekt när alla åker iväg åt olika håll!


Kom igen nu kompisar så kan vi skypa! =)

Svininfluensan sprider skräck i byn

Jag tänkte ju hoppa in och köpa lite handsprit på Apoteket. Det var ju en bra tanke tyckte jag, men tror någon att det fanns något? Näpp, det var slut. Det enda som fanns var våtservetter och det är ju inte samma sak precis. Aja, får väl försöka nästa vecka i stället, med det är ju så typiskt. Alla blir rädda för influensan och då hamstrar man som aldrig förr. 

HAHAHAHAHAHA  =)

      

Botemedlet för det mesta tydligen =)

  

Rastlös...

Känner att det är myrornas krig i mina ben, det finns inget att göra alls. I morrn är det i alla fall jobb som gäller, äntligen. Det är tur att föräldrarna inte ser detta, men det är faktiskt skönt att gå till jobbet, där finns det något att göra nästan hela tiden. Nu har det förhoppningsvis ordnat sig med lönen, efter mycket tjat från både mig och moster. Det visade sig att de trodde att jag bråkade om 175 kronor som alla vikarier skulle få på grund av lönehöjning. Men i mitt fall var det ju liiite mer. Att det ska vara så jobbigt, jag som hatar att ringa runt och tjata och klaga på alla. Nu är det ordnat och pengarna kommer troligtvis så fort som möjligt! Weee, lite extra slantar till London är inte helt fel just nu =)

Längtar efter klippningen på måndag, håret är som ett stort ragg!