Solväggar ♥

En riktigt bra sak med Örebro Uni är att det finns en solvägg här. Inte lika lång och bred som den på Lagman, men det funkar perfekt på kvartsrasten när solen skiner. Det märks verkligen när solen skiner för det smittar av sig på alla. Har inte sett en enda sur min idag utan alla har varit glada och uppåt! Det har inte ens gjort något att vi har haft 4 timmars skadeståndsrätt (det var faktiskt roligt också!). Dagen kommer fortsätta med JF-Pub after work. Att de inte kört på det konceptet förut. Bättre sent än aldrig.

Hoppas att solskenet håller i sig, våren är på G!

My sister's the best!

Är tillbaka i Öret efter en långhelg tillsammans med syster. Har hunnit med att shoppa, plugga på Karlstads Uni, shoppa, åkt Porsche, shoppa, äta middag, bota kattabstinensen lite, shoppa och MYSA. Hade absolut kunnat stanna där en vecka till men då hade nog Fia tröttnat på mig :P

Naaaw ♥We are the crazy people :PNågon är MYCKET bättre än mig på att måla...I love to love you my Lööööv ♥

Let the good times rock!

Har levt på ett litet glädjerus hela dagen. Jag skyller mest på dig, Fialotta! Det är allt bra att ha en syster som man kan åka och hälsa på. Lite onödig information om dagens dag. Hade seminarie i insolvensrätt, lite roligare än det låter faktiskt. Sen blev det till att åka hem, peppa sig själv rejält, byta om och sätta på storsmilet för att åka på intervju. Kändes som att det gick helt okej och i veckan får jag beskedet! Skönt nu att det är antingen här eller hemma som gäller även om det är här jag vill vara. Mitt i all positivitet blev det fika och sen helt plötsligt faddermöte. Hade ju tänkt att hoppa över det i höst, men nu verkar det ju riktigt skoj! Kollade in skattebeskedet när jag kom hem sen också, en helt okej summa som välbehövligt dimper ned i midsommar.

Får passa på att läsa Kontraktsrätt när jag nu är på så bra humör.
Hmm, kan det vara farligt att vara för positiv?

Ååå, vilka givande bilder det finns på Google.