Lite flowerpower piffar upp pluggmotivationen

Jag har suttit mer eller mindre konstant med uppsatsen det sista, med en paus för bio, katthemmet och mathandling. Då jag sitter i Kotten och skriver så behövs det verkligen lite fint att titta på, det fixade jag igår :) Blommor! 

Sen är jag himla glad för en massa saker! Jag ska åka till Island i slutet av månaden, är superglad att jag gick en plats och det ska bli så spännande!! Sen så ska jag troligtvis passa min lille muppjappe, det gulligaste lille monstret ❤️ I en hel vecka! Till sist så är jag glad för de kommentarer jag fick av min handledare, trots att jag inte hållet deadlinen helt så tyckte hon att det var bra skrivet och en bra grund. En stor sten lättade där kan jag lova.

Men förstås så finns det massor att göra...

Och förresten fick jag hem snyggaste mobilplånboken någonsin! Ja, materialistiskt värre jag vet. Men visst är den fiiin? 


Tillbaka från några fina dagar hemma

 Dags för stenhårt skrivande igen då. Självklart gick det inte så bra att skriva hemma som jag trodde, men sen har jag varit lite dålig också och verkligen inte haft någon ork till något. Så idag när jag vaknade upp och kände mig helt frisk så var det underbart! Tills jag insåg vad jag har framför mig... 3 kapitel uppsats tills på fredag. Mindre roligt. 
 
Något roligt som jag hoppas på att få åka med på är en studieresa till Island i 4 dagar. Jag har blivit så otroligt sugen på attåka dit efter att ha sett Yasmins alla jättefina bilder, och jag som är ett naturfreak blir smått religös. Men kolla på dett schema liksom.
 
Så håll nu alla tummar och tår för att min motivering var outstanding :P
 
Ytterligare roligheter är ju att Kent ska ha en helt egen minifestival i sommar, en endagarsfestival både i Stockholm och i Götet, jag vill dit!!
 
Sen en liten varning till alla som kommer i kontakt med mig personligen, förhoppningsvis kommer jag snart kunna se rakt igenom dem som försöker utöva någon form av makt över mig. Och var snälla för jag kan snart använda metoderna på er om det behövs. Nä, skämt åsido, jag är snäll (för det mesta). Och sen måste jag läsa ut boken först.
 
Och sist i detta långa inlägg, 2 bilder på mina kissar som jag saknar rätt så mycket just nu!
 
 
 

Sol och värme

Idag har det varit varmt och skönt precis hela dagen! Satt en bra stund vid solväggen och bara njöt, hoppades kanske på att få liite färg i det blekgula ansiktet. Annars har det blivit fika ute med mamma, promenad med musik i öronen och krypandes på marken för att få kort på bina. Inte så värst mycket pluggande med andra ord. Attans då att det ska vara fint hela veckan! Skärpning Emelie!
 
Men fina bilder blev det i alla fall :)