Bye bye Teija =(

Har idag sagt hej då till en av mina bästa vänner här!!! Vi klickade direkt samma dag som jag började på Ealing College och vi har hittat på något mins varje helg. Känns så himla sorgligt att bara säga hej då och sen kanske man inte ses igen. Även om vi lovade att försöka hälsa på så vet man ju aldrig. Jag vet i alla fall att utan Teija hade min tid i London blivit lite tråkigare och jag ska absolut försöka hälsa på henne. Herregud liksom, jag har ju aldrig varit i Finland! :P

Just because I already miss you...

8 days left in the G family

Tiden tickar, tiden går snart är det hemresedags. Har börjat komma på mig själv med att kika på barnen lite då och då. Nu precis kramade jag om E lite extra tills hon sa att det nog var dags för henne att lägga sig :P

I morgon fyller J 9 år! Hittade presenter till dem båda igår, J ska få en kemilåda där man använder grejer i köket för experimenten och E ska få ett spel. Hoppas de blir glada...är alltid lika svårt när de har så himla mycket saker redan. Ska iväg en sväng till Camden med Emmelie också, måste komma ihåg att ladda kameran.

Insåg precis att jag inte lagt upp en endaste lite bild på barnen här... Visst har det sina orsaker (de väljer inte själva att bli visade på Internet) men jag tänkte ändå bjuda på en bil jag tog i förra veckan på mina gullungar J och E.


One of the best weekends here!

Har haft en underbar helg med mina vänner, hunnit med festande, utflykt, solande och allmänt mys utan att bli helt utslagen.

Fredagens bravader började med förfestande i Hyde Park
Kvällen/natten slutade på China WhitePå lördagen blev det en utflykt till Hampton Court Palace med Emily och Teija. Tog runt 2 timmar dit sammanlagt tack vare all trafik!Dagen fortsatte hemma hos Emily med middag innan det bar av till klubbande igen på The Afterschool ClubSöndagen bjöd på enorm hetta, parkhäng med Hanna, mat i Covent Garden och tillsist bio (Street Dance). Rädda elefanterna har en kampanj och har satt upp 250 färgglada elefanter runt om i London.