99 saker att göra innan man dör

Såg första avsnittet av Erik ock Mackans 99 saker att göra innan man dör igår. Det är precis en sån lista jag borde göra själv, kanske med några färre grejer och inte lika löjliga. (Vem vill släppa en fis i rymden liksom?) Vet några saker som absolut ska vara med, fallskärmshoppning, flyga ett flygplan, åka på Mississippi, roadtrip i USA, bada i Döda havet... kan nog få till en ganska lång lista redan nu.

Vet i alla fall vad jag ska göra innan mars månad är slut, åka till Karlstad och hälsa på Fia! När det är så billigt att åka, jag är ledig, Fia vill ha mig där, då är det bara att boka. Längtar redan! Sen har bokrean börjat idag. Älskar verkligen att gå omkring på den, men nu har jag ju ingen tid alls till att läsa något utöver kurslitteraturen. Får väl köpa och spara till sommaren. Nä, just det, då kanske det blir sommarkurser. Får skylla mig själv helt enkelt.

Miss You ♥

Forever and almost alwaysAll that I am is all I want to be,
don't try to change me.
I'm not like you,
hey, I'm not like anybody else.

I follow my own path, I make my own way,
don't try to change that.
We are all different,
that's the point!

It takes time though, to stand up,
to stand up and walk away.

When I speak without restraint,
when I'm no longer afraid.
When I have become all that I can,
when I've reached my goal.
Perhaps then I'll also realize,
that I was always great, I never needed to doubt.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Har haft en hel helgs pluggande och jag har inte ens fått hälften så mycket gjort som jag planerat. Tydligare tecken på dålig självdisciplin går väl knappast att få. Skulle partat på Frimis i lördags istället. Aja, nästa helg får jag ta igen för förlorad social kontakt!

Är nog knappast bara jag som längtar till våren nu. Solen skiner och värmer, men det är typ 15 minus ute ändå och snövallarna utanför fönstret har förhoppningsvis smält bort till midsommar. Har suttit och kikat på alla vårkläder som har kommit ut på hemsidorna och jag får verkligen kämpa hårt för att inte klicka hem allt fint. Har misslyckats lite med det också får jag väl erkänna... Nobody's perfect!

Lite synd är det att jag hade kunnat vara hemma nu. Passade inte med päronens konstanta jobbande, missade födelsedagskalas för detta =(  Däremot ska jag hem för SP3B:s Reunion i påsk, långt dit men tiden går ju så fort i vanliga fall så varför inte nu också? Får försöka ta mig till Karlstad snart med, saknar den där lilla systern som attans!!

Får ta ett ordentligt tag i kragen och försöka läsa klart det beryktade Hansafallet innan jag somnar, kanske hinenr jag med lite pm-planerande också. Hoppas kan man ju alltid.

Winnerbäcks låt symboliserar mitt liv ganska bra nu.